Selecteer een pagina

Persoonlijk

Wij kennen onze klanten. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal, doelstellingen en behoeften. En daarom krijg je bij CasBook een vaste en betrokken financieel coach die pro-actief met je meedenkt. Koffie?

Ervaren

Samen al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van accountancy en advisering. Eerst actief bij zowel grote als kleine accountantskantoren en inmiddels zijn we al jaren zelf ondernemer. Deze bagage zetten we graag in om jou als ondernemer goed van dienst te kunnen zijn.

Maatwerk

Onze dienstverlening sluit altijd volledig aan op jouw wensen. Of we nou alleen de administratie voor je uit handen mogen nemen of met je meedenken bij complexe financiële vraagstukken. Wij staan voor je klaar!

Vanaf 1 januari 2021 gaat RM Accountancy en Advies door onder een nieuwe naam: CasBook

Diensten

Iedere ondernemer wil uit zijn onderneming halen wat erin zit. Heel prettig als je dan een goede financieel coach hebt die je breed kan adviseren en je kan ontzorgen op meerdere gebieden? Iemand die ook snapt dat jij je bezig wilt houden met ondernemen. Samen met jou komen we tot nieuwe, verrassende inzichten. Bij ons worden cijfers vertaald naar concrete acties op financieel en fiscaal gebied.

Ben jij nieuwsgierig en wil je een betrokken financieel coach die voordelen zal behalen? Neemt contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We horen graag wat jou drijft als ondernemer!

Slogan

Samen van waarde!

Als financieel experts houden wij enorm van nauwkeurigheid, toch geloven wij in 1+1=3.

Het ondernemerschap brengt veel uitdagingen en kansen met zich mee. Situaties waar je als ondernemer graag nuchter advies over wilt, praktische ondersteuning bij wilt krijgen en soms ook eens even goed over wilt sparren.

Met onze jarenlange financiële en fiscale kennis zijn wij graag het fundament om op te bouwen en het klankbord om te groeien.

Deze directe betrokkenheid helpt niet alleen de groei van de ondernemer maar ook de groei van CasBook.

Samenwerken telt.

Een financieel coach waar je op kunt rekenen

Wat zeggen onze klanten 

 

“Fijn om volledig ontzorgd te worden op het gebied van Financiele Administratie!”

Ton Foks – Eigenaar Prospektr.

“Caspar denkt pro-actief mee met mij als ondernemer. Ook kan ik altijd terecht voor vragen. Voor mij ideaal”

Hugo Swelsen – Eigenaar Team F

Cijfers

Altijd tevreden klanten en een hoop ervaring

Advies gesprekken

Tevreden klanten

Jaarrekeningen opgesteld

Wie zijn wij?

Caspar

Ik ben Caspar. Ik heb altijd al een passie gehad voor economie en voor ondernemers. Na mijn studie ben ik gestart bij Deloitte. Hier gaf ik financieel advies aan MKB-ers. Daarna ben ik bij twee grote Nijmeegse accountant kantoren gaan werken voordat ik voor mezelf ben begonnen.

Wat ik zo fijn vind aan voor mezelf beginnen is dat je dan nog beter weet wat er bij ondernemers speelt. Ik heb ervaren hoe druk je het als ondernemer kan hebben en dat de financiële administratie vaak niet op de eerste plek staat. Dit heeft mij ook enorm geholpen in het concreet en begrijpbaar maken van mijn financiële adviezen naar klanten.

Ook vind ik het erg leuk om sociaal betrokken te zijn met de ondernemer. Ik ben altijd ontzettend benieuwd wat er speelt om zo dus ook nog persoonlijker financieel advies te kunnen geven.

René

Mijn naam is René. Al sinds 1987 actief in het vak. Begonnen bij Deloitte, waar ik gelijktijdig mijn studies (doctoraal Information Management en Registeraccountant) heb doorlopen.  In 2001 maakte ik de overstap naar Peters & Partners, een kleiner accountantskantoor in Mook. Na jaren als partner actief te zijn geweest, besloot ik om RM Accountancy en Advies te starten. Kwaliteit, betrokkenheid en het bieden van eerlijke tarieven zijn voor mij altijd belangrijke speerpunten geweest. Ik vind het belangrijk dat klanten ook snappen wat er speelt, dus hier neem ik ook altijd de tijd voor. Trots kan ik zeggen dat onze klanten dit ook zo ervaren, wat heeft geresulteerd in de groei van ons kantoor.

Vanaf 2021 neemt Caspar de dagelijkse leiding op zich, maar als adviseur zal ik nauw betrokken blijven bij CasBook.

Wat doen wij?

i

Administratie

Meer weten?

– Inrichting financiële administratie (boekhoudpakket)
– Verzorgen administratie en periodieke rapportages
– Verzorgen fiscale aangiften (omzetbelasting)

Regel je je administratie met een boekhoudpakket of wil je het liefst alles door ons laten doen? Beide is mogelijk. Wanneer je het zelf al regelt helpen wij met het inzichtelijk maken van deze cijfers.  Aangezien wij bijna ieder boekhoudpakket kennen helpen we je ook met het kiezen tot het efficiënter inrichten van jouw boekhoudpakket. Wil je alles door ons laten doen kan dat ook. Wij richten je boekhouding dan in, houden het bij en dienen de fiscale aangifte in.

Jaarrekening

Meer weten?

– Samenstellen jaarrekening, inclusief samenstellingsverklaring RA-accountant
– Verzorgen publicatiestukken
– Winstaangiften (fiscale balans en winst – en verliesrekening van IB-ondernemingen)
– Controleverklaringen

Wij maken de jaarrekening voor je op. Samen kijken we dan ook vooruit en houden je de spreekwoordelijke spiegel voor. Zo proberen we samen tot frisse inzichten te komen om aankomend jaar nog succesvoller te maken dan vorig jaar.

Fiscaal advies

Meer weten?

– Verzorgen fiscale aangiften (vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, erf- en schenkbelasting)
– Ondersteuning bij start onderneming, oprichten BV en herstructurering
– Ondersteuning bij fiscale vraagstukken
– Financiële toekomstgerichte vermogensplanning, inclusief doorrekenen diverse scenario’s

Wij werken samen met regionale fiscale adviesbureaus. Zo zijn wij de eerste die alle fiscale wijzigingen horen en wanneer ze voor jou relevant zijn ben jij de tweede. Wij zetten alle scenario’s tegen elkaar af en geven jou de beste opties. Dan kijken we samen wat we het best kunnen doen om jou een zorgeloze toekomst te bieden.

Periodieke controlling

Meer weten?

Ondersteuning financiële afdeling; administrateur, boekhouder of controller    – Verzorgen tussentijdse cijfers en (bij) sturing van administratie en directie      – Interim opdrachten

Als jouw financiele coach kennen we jouw financiele- en managementinformatie door en door. Hierdoor zijn we in staat om jou pro-actief te adviseren als het gaat om nieuwe kansen. Hierbij zetten we waar nodig ons netwerk in en de kennis die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren.

Bedrijfseconomisch advies

Meer weten?

Advies bij start, doorgroei en overdracht                                                                 – Strategische advisering
– Beschrijving en implementatie administratieve organisatie en maatregelen van interne beheersing
– Ondersteuning bij koop en verkoop onderneming
– Ondersteuning bij verkrijging financiering

  Zijn er nog andere financiële vraagstukken waar je hulp bij kan gebruiken. Het kopen of verkopen van een onderneming? Het ophalen van nieuwe financiering of het doorgroeien van je bedrijf? Wat er dan ook in je op komt, jouw financiële coach is daar om jou hierin te ondersteunen.

  Contact opnemen

  Ben je benieuwd en wil je kennismaken met jouw financiele coach?

  info@casbook.nl

  024 2036100

  Van Heemstraweg 64-C, 6641 AG Beuningen

  Veilingweg 9, 6851 EG, Huissen

  Ma-Vrij: 08:30-17:00 uur

  Snel een vraag stellen