Selecteer een pagina

Ik ben Caspar Oonk .Opgegroeid binnen een ondernemersgezin en daarom altijd een affiniteit gehad voor het ondernemerschap. Na mijn bedrijfskundige studie ben ik gestart bij Deloitte in Zwolle. Dit in de rol als bedrijfskundig adviseur aan MKB ondernemingen. Vervolgens heb ik mij, na een verhuizing naar de regio Nijmegen, verder gespecialiseerd binnen de accountancy bij middelgrote accountants – en advieskantoren. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar het huidige kleinschalige kantoor (RM Accountancy & Advies),  van mijn oud-collega René Minkhorst omdat dit mij de kans bood tot meer vrijheid en mezelf te kunnen ontwikkelen in het hetgeen ik echt leuk vind: het ondernemerschap!

Het prettige aan ons huidige kantoor is dat je iedere ondernemer persoonlijk leert kennen en ook weet wat er bij ondernemers speelt. Om te weten wie de mens achter de ondernemer is past in mijn beeld bij het geven van een goed financieel advies.

Vanuit mijn eigen ondernemerschap weet ik dat het prettig is om ondersteuning te krijgen bij de advisering, mogelijk bij de opzet van een administratie of het hebben van een periodiek klankbord. Door al vanaf jonge leeftijd in het ondernemerschap te zijn gestapt, helpt het mij bij het geven van betere financiële adviezen aan klanten. Zelf heb ik ook de mogelijke valkuilen ervaren waar je tegenaan kunt lopen bij het ondernemen.

Mijn karaktereigenschappen zijn open, sociaal, loyaal, kritisch en meedenkend.