Wij helpen je ook bij fiscaal advies

Dat kan bij Casbook!

Bij ons kun je ook terecht voor al jouw vragen rondom belastingen. Van het verzorgen van belastingaangiften, zoals de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting als de omzetbelasting (BTW), tot het geven van fiscale adviezen. Voor complexe adviestrajecten draaien wij onze hand niet om en werken wij ook regelmatig samen met Duijd Fiscalisten in Bemmel. Daarnaast hebben wij ook een ervaren fiscalist in dienst die de fiscale aangiften verzorgd voor al onze klanten.

Volledige ontzorging

Samen zorgen wij voor volledige ontzorging op het gebied van aangiften en belastingadvies

Grip op 
je aangiften

Grip op je aangiften. Wij zorgen dat aangiften tijdig en accuraat worden ingediend bij de Belastingdienst.

Fiscale rust

Wij helpen je graag bij het krijgen van fiscale rust. Alles wordt netjes volgens de belastingregels verzorgd en dat zorgt voor rust voor jou als ondernemer of particulier.

Caspar van Casbook

Caspar Oonk

Hallo! Ik ben Caspar Oonk, de eigenaar van Casbook, en ik werk sinds 2007 in de accountancy. Na diverse jaren bij grotere kantoren te hebben gewerkt, heb ik na 10 jaar de overstap gemaakt naar een kleinschalig kantoor. Het contact met klanten, diversiteit en uitdagingen zorgen ervoor dat we alle ins and outs van een klant kennen, en bij ons ben je beslist geen nummer. Onze klanten waarderen het zeer dat ze altijd een vast aanspreekpunt hebben op ons kantoor. Bovendien hopen we met extra coaching en advies onze meerwaarde te tonen.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via LinkedIn of Instagram.

85+

Coachingstrajecten

4200+

Jaarrekeningen opgesteld

Wie is Casbook?

Wij zijn een toegankelijk en informeel kantoor dat zich richt op klanten binnen het MKB-segment. Ons kantoor is gevestigd in Beuningen, nabij Nijmegen. Onze focus ligt voornamelijk op het bedienen van MKB-klanten in de regio Nijmegen – Maas & Waal – Arnhem. Onze klantenkring is zeer divers, variërend van MKB-bedrijven met meer dan 50 medewerkers, waarvoor we jaarcijfers samenstellen en fiscaal advies verzorgen, tot lokale ZZP’ers in de bouw, waarvoor we de administratie, fiscale jaarstukken en belastingaangiften verzorgen. Ook particuliere klanten zijn bij ons welkom voor hun aangiften inkomstenbelasting.

Hulp bij jouw belastingaangiften?

Waarom je kiest
voor Casbook!

Casbook is een vooruitstrevend kantoor waar persoonlijke aandacht centraal staat. Bij ons geniet je van directe communicatielijnen en heb je één vast aanspreekpunt. Bij ons ben je beslist geen nummer. Met kennis van (bijna) alle branches binnen het MKB bieden wij strategisch maatwerk als dé oplossing voor elke klant. Wat ons onderscheidt van grotere kantoren is het opbouwen van een persoonlijke band met onze klanten, waardoor we altijd dat extra stapje kunnen zetten.

Casbook’s klanten
aan het woord

“Onze groeiende organisatie had behoefte aan een goede ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, boekhouding en advies bij alle vragen over het uitrollen van een nieuwe structuur.

Deze vonden we al heel veel jaren geleden bij René Minkhorst waarbij later Caspar Oonk is aangeschoven. Inmiddels verzorgen zij al 15 jaar al onze jaarrekeningen en voorzien zij ons van goed en gedegen advies.

De persoonlijke benadering spreekt ons zeer aan evenals de enorme toegankelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers op het kantoor van CasBook.“

John van Hout
Co-founder Elonisas Group B.V.

“Wij zijn met Caspar van Casbook al langer in contact en het viel ons al op hoe klantgericht hij met zijn klanten om gaat. Geen nonsens maar gewoon duidelijk, helder en vakkundig. Dat heeft gemaakt waarom wij nu ook voor Caspar en zijn Casbook hebben gekozen om samen met hem de toekomst in te gaan. Dit geeft vertrouwen wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.

Caspar heeft direct aan het begin van onze samenwerking concrete praktische voorstellen gedaan waar we echt iets aan hebben. deze voorstellen zijn juist ook toekomst gericht. Daarbij laat hij zien wat de toegevoegde waarde is. Niet het verwerken van “bonnetjes” maar duidelijk meedenken over de toekomst zodat onze onderneming op de meest juiste manier begeleid wordt en wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

Caspar ontzorgt volledig en daar kunnen een hele boel accountants nog een voorbeeld aan nemen.”

Pieter van der Venne
RisicoInzicht BV

“Casbook is voor Witgoedpartner meer dan een accountantskantoor. Door de actieve houding en de interesse in ons bedrijf zijn ze ook met regelmaat kritische maar juist hierdoor maken wij de betere keuzes en ervaar je de toegevoegde waarde op administratief en fiscaal advies.

Door deze samenwerking hebben we de afgelopen jaren stappen kunnen maken en kunnen wij dagelijks doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Wij zijn trots op ons goed lopende bedrijf maar realiseren ons ook dat we de aankomende jaren ook nog wel wat zaken hebben om over na te denken, dit om het bedrijf verder uit te bouwen en future proof te maken. Hier zal Casbook een belangrijke adviserende rol gaan innemen zodat alles in de toekomst voor het bedrijf en het personeel nog beter geregeld is.”

Bas Rijcken
De Witgoedpartner

Vragen en antwoorden

Hier zijn antwoorden op veelgestelde vragen over Casbook. Als jouw specifieke vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe werkt een overstapservice?

Maak vrijblijvend kennis met ons. Wij regelen kosteloos de overstap en ontzorgen u in het contact met uw huidige adviseur.

Een fiscaal voordelige bedrijfsstructuur?

Kan ik nu het beste ondernemen in een eenmanszaak, VOF of kan ik het beste kiezen voor een BV en wat scheelt het belastingtechnisch? Wij helpen bij de juiste keuze.

Rekenen jullie een vaste prijs?

Wij hanteren een vaste prijs voor onze diensten, die in overleg wordt bepaald. Uren maal tarief is ook een optie, alles in samenspraak en overleg.

Betaal ik te veel belasting?

Wellicht betaal je momenteel te veel belasting. We nemen graag samen met jou een kijkje, en bij ons is een second opinion altijd welkom.

Leveren jullie ook aan ZZP-ers?

Natuurlijk bieden wij diensten aan ZZP’ers. Ons bestaande klantenbestand omvat ook ZZP’ers, velen van hen zijn gegroeid tot bedrijven met personeel.

Wat kost een jaarrekening?

De kosten van een jaarrekening variëren afhankelijk van verschillende factoren, vooral de bedrijfsvorm en de noodzaak van een samenstellingsverklaring voor externe gebruikers (zoals banken of eigenaren). Zelf voorbereidingswerk door de klant resulteert in lagere kosten. Wij hanteren naar ons inzicht een redelijke prijs in deze markt.

Meer weten?