Het inrichten en verzorgen van je administratie

Dat kan bij Casbook!

Van het verzorgen van jouw administratie en BTW aangiften, tot het efficiënt implementeren van een prettig boekhoudpakket, wij staan voor jou klaar!

Inzichtelijk

Wij helpen je met het inzichtelijk maken van je cijfers.

Efficiënt

We helpen je ook bij de keuze voor het efficiënter inrichten van jouw boekhoudpakket.

Betrokken

Door volledige toewijding bij het geven van heldere adviezen zorgen wij voor veel tevredenheid bij onze klanten.

Caspar van Casbook

Caspar Oonk

Hallo! Ik ben Caspar Oonk, de oprichter van Casbook. Mijn ervaring in de accountancy begon in 2007, en na verschillende jaren bij grotere kantoren te hebben gewerkt, heb ik na 10 jaar de overstap gemaakt naar het huidige, kleinschaliger, kantoor. Vanaf 2017 ben ik hierbij betrokken en sinds januari 2021 zijn wij onder de naam Casbook verder gegaan. Bij Casbook staat het contact met de klant centraal. Wij streven naar een diversiteit aan klanten en zoeken de uitdaging bij klanten. We willen graag alle details van onze klanten begrijpen, zodat wij zo optimaal mogelijk kunnen advieseren. Bij ons ben je geen nummer; we bieden een persoonlijk aanspreekpunt, wat door onze klanten als zeer waardevol wordt ervaren. Bovendien proberen we onze meerwaarde te tonen door extra coaching en advies.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via LinkedIn of Instagram.

85+

Coachingstrajecten

4200+

Jaarrekeningen opgesteld

Effectief verzorgen van de administratie

Verzorg je jouw administratie zelf met behulp van een boekhoudpakket, of geef je de voorkeur aan volledige uitbesteding aan ons? Beide opties zijn mogelijk. Indien je zelf verantwoordelijk bent voor de administratie, ondersteunen wij je bij het helder presenteren van de cijfers. Dankzij onze uitgebreide kennis van vrijwel alle boekhoudpakketten, kunnen we je ook assisteren bij het selecteren en optimaliseren van het meest geschikte pakket voor een efficiëntere inrichting van jouw boekhouding.

Omzetbelasting
Fiscale aangiften

Boekhoudpakket
Inrichting administratie

Je administratie bij Casbook?

Waarom je kiest
voor Casbook!

Casbook is een innovatief kantoor waar de nadruk ligt op korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt. Bij ons staat iedereen op kantoor goed op de hoogte van de specifieke behoeften van elke klant, zodat je bij ons zeker geen nummer bent. Wij beschikken over uitgebreide kennis van (bijna) alle branches binnen het MKB. Door het opbouwen van een persoonlijke band met onze klanten, zijn we in staat dat extra stapje te zetten. Onze aanpak is gericht op strategisch maatwerk, waarmee we ons onderscheiden van grotere kantoren, naast natuurlijk een scherpere prijsstelling.

Korte lijnen
Één vast aanspreekpunt

Strategie
Scherpere prijsstelling

Een case waar we trots op zijn!

We zijn trots dat wij als kantoor Exact-partner zijn en klanten via de ‘Mijn kantoor-omgeving’ hun administratie eenvoudig kunnen laten verzorgen. Voordeel is dat de klant voor een laag abonnementstarief een boekhoudpakket krijgt en er tijd wordt bespaard door een eenvoudige digitale aanlevering van de administratie (facturen. bonnen e.d.). Dit kan via mail / app of via de scanservice. Ook wordt vaak gelijk een automatische bankkoppeling gelegd. De klant bespaard veel tijd. Ook is het voordeel dat wij al ruim 20 jaar ervaring hebben met Exact en alle collega’s hier kennis van hebben op kantoor.

20 jaar ervaring

Laag abonnementstarief

Casbook’s klanten
aan het woord

“Onze groeiende organisatie had behoefte aan een goede ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, boekhouding en advies bij alle vragen over het uitrollen van een nieuwe structuur.

Deze vonden we al heel veel jaren geleden bij René Minkhorst waarbij later Caspar Oonk is aangeschoven. Inmiddels verzorgen zij al 15 jaar al onze jaarrekeningen en voorzien zij ons van goed en gedegen advies.

De persoonlijke benadering spreekt ons zeer aan evenals de enorme toegankelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers op het kantoor van CasBook.“

John van Hout
Co-founder Elonisas Group B.V.

“Wij zijn met Caspar van Casbook al langer in contact en het viel ons al op hoe klantgericht hij met zijn klanten om gaat. Geen nonsens maar gewoon duidelijk, helder en vakkundig. Dat heeft gemaakt waarom wij nu ook voor Caspar en zijn Casbook hebben gekozen om samen met hem de toekomst in te gaan. Dit geeft vertrouwen wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.

Caspar heeft direct aan het begin van onze samenwerking concrete praktische voorstellen gedaan waar we echt iets aan hebben. deze voorstellen zijn juist ook toekomst gericht. Daarbij laat hij zien wat de toegevoegde waarde is. Niet het verwerken van “bonnetjes” maar duidelijk meedenken over de toekomst zodat onze onderneming op de meest juiste manier begeleid wordt en wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

Caspar ontzorgt volledig en daar kunnen een hele boel accountants nog een voorbeeld aan nemen.”

Pieter van der Venne
RisicoInzicht BV

“Casbook is voor Witgoedpartner meer dan een accountantskantoor. Door de actieve houding en de interesse in ons bedrijf zijn ze ook met regelmaat kritische maar juist hierdoor maken wij de betere keuzes en ervaar je de toegevoegde waarde op administratief en fiscaal advies.

Door deze samenwerking hebben we de afgelopen jaren stappen kunnen maken en kunnen wij dagelijks doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Wij zijn trots op ons goed lopende bedrijf maar realiseren ons ook dat we de aankomende jaren ook nog wel wat zaken hebben om over na te denken, dit om het bedrijf verder uit te bouwen en future proof te maken. Hier zal Casbook een belangrijke adviserende rol gaan innemen zodat alles in de toekomst voor het bedrijf en het personeel nog beter geregeld is.”

Bas Rijcken
De Witgoedpartner

Vragen en antwoorden

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen over Casbook. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als jouw vraag hier niet wordt beantwoord.

Hoe werkt een overstapservice?

Wij maken kennis met u en zorgen ervoor dat u vrijblijvend en kosteloos kunt overstappen. Wij ontzorgen u in het contact met uw huidige adviseur.

Fiscaal voordelige bedrijfsstructuur?

Kan ik nu het beste ondernemen in een eenmanszaak, VOF of kan ik het beste kiezen voor een BV en wat scheelt het belastingtechnisch? Wij helpen bij de juiste keuze.

Rekenen jullie een vaste prijs?

Wij bepalen samen een vast tarief voor onze diensten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op basis van gewerkte uren maal een afgesproken tarief te factureren. Alles wordt in overleg en samenwerking vastgesteld.

Betaal ik te veel belasting?

Het is mogelijk dat je momenteel te veel belasting betaalt. Wij kijken graag samen met jou naar deze situatie, en bij ons is een second opinion altijd welkom.

Leveren jullie ook aan ZZP-ers?

Uiteraard bieden wij onze diensten ook aan ZZP’ers aan. Ons bestaande klantenbestand omvat al verschillende ZZP’ers, velen van hen zijn gegroeid tot bedrijven met personeel.

Wat kost een jaarrekening?

De kosten van een jaarrekening zijn variabel en worden met name beïnvloed door de bedrijfsvorm, en of er een samenstellingsverklaring nodig is voor externe gebruikers zoals de bank of eigenaren. Zelf voorbereidend werk van de klant in het traject resulteert in lagere kosten. Wij hanteren naar ons inzicht een redelijke prijs in deze markt.

Meer weten?