Een jaarrekening laten maken

Dat kan bij Casbook!

Naast het samenstellen van de jaarrekening, ondersteunen wij je bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en inzichten. Samen streven we ernaar om het komende jaar nog succesvoller te laten verlopen dan het voorgaande.

Goed en zorgvuldig

Ontdek onze belofte van kwaliteit en zorgvuldigheid, waar we trots op zijn.

Gratis overstapservice

Maak zonder zorgen de overstap met onze gratis overstapservice.

Heldere adviezen

Onze heldere adviezen vormen de basis voor jouw tevredenheid.

Caspar van Casbook

Caspar Oonk

Hallo! Ik ben Caspar Oonk, de eigenaar van Casbook, en ik werk sinds 2007 in de accountancy. Na diverse jaren bij grotere kantoren te hebben gewerkt, heb ik na 10 jaar de overstap gemaakt naar een kleinschalig kantoor. Het contact met klanten, diversiteit en uitdagingen zorgen ervoor dat we alle ins and outs van een klant kennen, en bij ons ben je beslist geen nummer. Onze klanten waarderen het zeer dat ze altijd een vast aanspreekpunt hebben op ons kantoor. Bovendien hopen we met extra coaching en advies onze meerwaarde te tonen.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via LinkedIn of Instagram.

85+

Coachingstrajecten

4200+

Jaarrekeningen opgesteld

Stap 01

Opstellen van
een jaarrekening

We starten het proces door gedetailleerd aan de slag te gaan met het opstellen van jouw jaarrekening. Hierbij zullen wij grondig jouw boekhouding doornemen, de cijfers analyseren en komen tot een juiste jaarrekening volgens de wettelijke vereisten.

Stap 02

Vooruit kijken

Daarna gaan we samen met jou vooruit kijken, waarbij we een kritische blik werpen op de situatie. We fungeren als een spiegel, om samen nieuwe inzichten te ontdekken die jouw komende jaar nog succesvoller kunnen maken dan het vorige.

Stap 03

Een helder pad

Door deze gezamenlijke inspanning streven we ernaar om een helder pad te creëren, met frisse perspectieven en strategieën om jouw toekomstige jaar tot een groot succes te maken.

Jaarrekening bij Casbook?

Waarom je kiest
voor Casbook!

Casbook is een innovatief kantoor waar korte communicatielijnen centraal staan, met één vast aanspreekpunt. Op ons kantoor is iedereen goed op de hoogte van de specifieke behoeften van elke klant, waardoor je bij ons zeker geen nummer bent. We beschikken over uitgebreide kennis van (bijna) alle branches binnen het MKB. Door het opbouwen van een persoonlijke band met onze klanten, zijn we in staat dat extra stapje te zetten. Onze aanpak is gericht op strategisch maatwerk, waarmee we ons onderscheiden van grotere kantoren, naast natuurlijk een scherpere prijsstelling.

Korte lijnen
Één vast aanspreekpunt

Strategie
Scherpere prijsstelling

Casbook’s klanten
aan het woord

“Onze groeiende organisatie had behoefte aan een goede ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, boekhouding en advies bij alle vragen over het uitrollen van een nieuwe structuur.

Deze vonden we al heel veel jaren geleden bij René Minkhorst waarbij later Caspar Oonk is aangeschoven. Inmiddels verzorgen zij al 15 jaar al onze jaarrekeningen en voorzien zij ons van goed en gedegen advies.

De persoonlijke benadering spreekt ons zeer aan evenals de enorme toegankelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers op het kantoor van CasBook.“

John van Hout
Co-founder Elonisas Group B.V.

“Wij zijn met Caspar van Casbook al langer in contact en het viel ons al op hoe klantgericht hij met zijn klanten om gaat. Geen nonsens maar gewoon duidelijk, helder en vakkundig. Dat heeft gemaakt waarom wij nu ook voor Caspar en zijn Casbook hebben gekozen om samen met hem de toekomst in te gaan. Dit geeft vertrouwen wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.

Caspar heeft direct aan het begin van onze samenwerking concrete praktische voorstellen gedaan waar we echt iets aan hebben. deze voorstellen zijn juist ook toekomst gericht. Daarbij laat hij zien wat de toegevoegde waarde is. Niet het verwerken van “bonnetjes” maar duidelijk meedenken over de toekomst zodat onze onderneming op de meest juiste manier begeleid wordt en wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

Caspar ontzorgt volledig en daar kunnen een hele boel accountants nog een voorbeeld aan nemen.”

Pieter van der Venne
RisicoInzicht BV

“Casbook is voor Witgoedpartner meer dan een accountantskantoor. Door de actieve houding en de interesse in ons bedrijf zijn ze ook met regelmaat kritische maar juist hierdoor maken wij de betere keuzes en ervaar je de toegevoegde waarde op administratief en fiscaal advies.

Door deze samenwerking hebben we de afgelopen jaren stappen kunnen maken en kunnen wij dagelijks doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Wij zijn trots op ons goed lopende bedrijf maar realiseren ons ook dat we de aankomende jaren ook nog wel wat zaken hebben om over na te denken, dit om het bedrijf verder uit te bouwen en future proof te maken. Hier zal Casbook een belangrijke adviserende rol gaan innemen zodat alles in de toekomst voor het bedrijf en het personeel nog beter geregeld is.”

Bas Rijcken
De Witgoedpartner

Vragen en antwoorden

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen over Casbook. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als jouw vraag hier niet wordt beantwoord.

Overstapservice? hoe werkt dat?

Wij maken graag kennis met u en zorgen ervoor dat de overstap naar onze diensten vrijblijvend en kosteloos verloopt. We nemen de verantwoordelijkheid voor het contact met uw huidige adviseur, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Een fiscaal voordelige bedrijfsstructuur?

Wij helpen je kiezen tussen een eenmanszaak, VOF of BV, afhankelijk van jouw situatie en doelen. Belastingtechnisch gezien biedt een BV voordelen bij hogere winsten vanwege lagere vennootschapsbelasting tarieven. Voor persoonlijk advies, kunt u contact met ons opnemen.

Rekenen jullie een vaste prijs?

Wij hanteren een transparante benadering met vaste prijzen voor onze diensten, maar bieden ook flexibiliteit met de mogelijkheid om op basis van uren maal tarief te werken. Alles wordt in overleg en samenspraak met jou bepaald.

Betaal ik te veel belasting?

Wellicht betaal je momenteel te veel belasting. Graag bekijken we dit samen met jou; een second opinion is altijd mogelijk bij ons.

Leveren jullie ook aan ZZP-ers?

Natuurlijk bieden wij diensten aan ZZP’ers. Ons huidige klantenbestand omvat ook ZZP’ers, waarvan velen zijn doorgegroeid naar bedrijven met personeel.

Wat kost een jaarrekening?

De kosten van een jaarrekening variëren afhankelijk van factoren zoals de bedrijfsvorm en de behoefte aan een samenstellingsverklaring voor externe gebruikers (zoals de bank of eigenaren). Zelf aangeleverde voorbereidingen door de klant kunnen leiden tot lagere kosten. Wij hanteren naar onze mening een redelijke prijs in de markt.

Meer weten?