Selecteer een pagina

Team Casbook

Caspar Oonk

Financial Coach

Ik ben Caspar Oonk .Opgegroeid binnen een ondernemersgezin en daarom altijd een affiniteit gehad voor het ondernemerschap. Na mijn bedrijfskundige studie ben ik gestart bij Deloitte in Zwolle. Dit in de rol als bedrijfskundig adviseur aan MKB ondernemingen. Vervolgens heb ik mij, na een verhuizing naar de regio Nijmegen, verder gespecialiseerd binnen de accountancy bij middelgrote accountants – en advieskantoren. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar het huidige kleinschalige kantoor (RM Accountancy & Advies), van mijn oud-collega René Minkhorst omdat dit mij de kans bood tot meer vrijheid en mezelf te kunnen ontwikkelen in het hetgeen ik echt leuk vind: het ondernemerschap! Het prettige aan ons huidige kantoor is dat je iedere ondernemer persoonlijk leert kennen en ook weet wat er bij ondernemers speelt. Om te weten wie de mens achter de ondernemer is past in mijn beeld bij het geven van een goed financieel advies. Vanuit mijn eigen ondernemerschap weet ik dat het prettig is om ondersteuning te krijgen bij de advisering, mogelijk bij de opzet van een administratie of het hebben van een periodiek klankbord. Door al vanaf jonge leeftijd in het ondernemerschap te zijn gestapt, helpt het mij bij het geven van betere financiële adviezen aan klanten. Zelf heb ik ook de mogelijke valkuilen ervaren waar je tegenaan kunt lopen bij het ondernemen. Mijn karaktereigenschappen zijn open, sociaal, loyaal, kritisch en meedenkend.

René Minkhorst

Financial Coach

René: Mijn naam is René. Al sinds 1987 actief in het vak. Begonnen bij Deloitte, waar ik gelijktijdig mijn studies (doctoraal Information Management en Registeraccountant) heb doorlopen. In 2001 maakte ik de overstap naar Peters & Partners, een kleiner accountantskantoor in Mook. Na jaren als partner actief te zijn geweest, besloot ik in 2012 om RM Accountancy & Advies te starten. Kwaliteit, betrokkenheid en het bieden van eerlijke tarieven zijn voor mij altijd belangrijke speerpunten geweest. Ik vind het belangrijk dat klanten ook snappen wat er speelt, dus hier neem ik ook altijd de tijd voor. Trots kan ik zeggen dat onze klanten dit ook zo ervaren, wat heeft geresulteerd in de groei van ons kantoor naar meerdere medewerkers. Vanaf 2019 ben ik samen met Caspar verder gegaan en vanaf 2021 is RM Accountancy & Advies verder gegaan onder onze nieuwe naam: CasBook Financial Coaching. Vanaf 2021 heeft Caspar de dagelijkse leiding verder op zich genomen, maar als adviseur zal ik nauw betrokken blijven bij CasBook.

Frank Dobbelsteen

Relatiebeheerder

Mijn naam is Frank Dobbelsteen en ben opgegroeid en woonachtig in Noord-Brabant. Hier heb ik ook mijn studie Bedrijfseconomie gevolgd in ’s-Hertogenbosch. Na mijn studie ben ik begin 2005 begonnen bij Peters & Partners, een kleiner accountantskantoor in Mook. Dit is ook de plek waar ik René en Caspar heb leren kennen en waar wij een aantal jaar hebben samen gewerkt. Hier heb ik inclusief een fusie gewerkt tot begin 2016, waarna ik de overstap heb gemaakt naar het middelgrote accountantskantoor CROP. Eind 2020 werd ik door een voormalig klant van mij tevens bestaande klant van CasBook benaderd dat René en Caspar op zoek waren naar een ervaren collega. Na goede gesprekken met René en Caspar was ik meteen enthousiast en ben ik per 1 januari 2021 begonnen bij CasBook. Zij bieden mij de kans tot meer vrijheid en het volledig leren kennen en bedienen van de ondernemers en daarbij ook weten wat er allemaal speelt zowel zakelijk als privé. Mijn karaktereigenschappen zijn open, geduldig, sociaal en kritisch. Je kunt door mijn ervaring bij mij terecht op alle gebieden van een administratiekantoor. Hierbij denkend aan begeleiding bij administraties, opstellen van jaarrekeningen en aangiftes inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Glenn Verhaar

Assistent Accountant

Hoi ik ben Glenn Verhaar. Ik ben in 2018 afgestudeerd als bedrijfsadministrateur en daarna gelijk aan het werk gegaan bij mijn toenmalige (eind)stage plaats. Dit was bij een administratiekantoor met een heel divers klantenbestand. Hierdoor heb ik een inkijk heb gekregen van de werkwijze in veel verschillende branches. Hier was ik vooral verantwoordelijk voor het juist verwerken/afhandelen van de financiële administratie en zorgen voor diverse aangiften. Na hier een aantal jaren werkzaam te zijn geweest heb ik in juni 2020 besloten de overstap te maken naar RM Accountancy wat sinds 2021 bekend is als CasBook Financial Coaching. Ik ben sindsdien druk bezig met het ontdekken van het accountants vak. Mijn werkzaamheden binnen CasBook bestaan vooral met het voorbereiden van diverse jaarrekeningen en het verzorgen van diverse aangiften.

Slogan

Samen van waarde!

Als financieel experts houden wij enorm van nauwkeurigheid, toch geloven wij in 1+1=3.

Het ondernemerschap brengt veel uitdagingen en kansen met zich mee. Situaties waar je als ondernemer graag nuchter advies over wilt, praktische ondersteuning bij wilt krijgen en soms ook eens even goed over wilt sparren.

Met onze jarenlange financiële en fiscale kennis zijn wij graag het fundament om op te bouwen en het klankbord om te groeien.

Deze directe betrokkenheid helpt niet alleen de groei van de ondernemer maar ook de groei van CasBook Financial Coaching.

Samenwerken telt!