Dié slimme
boekhouders
in Beuningen

Voor fiscaal advies!

Op zoek naar professioneel fiscaal advies en boekhoudkundige expertise? Je zoektocht eindigt hier! Samen met jou duiken we dieper in de financiële wereld en ontdekken we nieuwe, verrassende inzichten. Bij ons gaan cijfers verder dan alleen getallen; ze worden vertaald naar concrete actieplannen op fiscaal en financieel gebied, om jouw financiële doelen te realiseren.

Niet alleen bieden wij financiële diensten aan MKB-bedrijven met een omvang van meer dan 50 personeelsleden, maar we verwelkomen ook particuliere klanten die ondersteuning nodig hebben bij hun inkomstenbelastingaangiften. Vanuit ons kantoor in Beuningen streven we ernaar om zowel zakelijke als persoonlijke financiële behoeften te vervullen, met een team dat klaarstaat om je te helpen bij het realiseren van jouw financiële doelen.

Casbook voor
fiscaal advies.

Casbook is een vooruitstrevend kantoor met een persoonlijke benadering. wij bieden korte communicatielijnen met één vast aanspreekpunt. Ons team in Beuningen is volledig bekend met elke klant, waardoor je je bij ons geen nummer voelt. We hebben ruime ervaring in de branches van handel en dienstverlening, vastgoed, techniek, productie, bouw, ICT/Media en communicatie, en consultancy. Bovendien bouwen we sterke persoonlijke banden met klanten op om maatwerk te bieden dat perfect aansluit. Hiermee onderscheiden we ons van grotere kantoren, tegen een scherpe prijs. Ons doel is financiële rust te bereiken via uitgebreid financieel advies.

Korte lijnen
Één vast aanspreekpunt

Strategie
Scherpere prijsstelling

Kom bij ons langs
in Beuningen!

Als je verder naar beneden scrolt, zul je ons adres vinden, handig gemarkeerd op de Google Maps-kaart. Dit maakt het super eenvoudig om de route naar ons kantoor in Beuningen te plannen. We kijken er naar uit om je daar te verwelkomen en je te voorzien van ons hoogwaardige fiscale advies. Ons team staat klaar om je te begeleiden en je te helpen financiële rust te bereiken!

Waar Casbook, dié slimme
boekhouders je bij kunnen helpen.

Zoek je een toegewijde financiële coach die resultaten boekt? Samen met jou ontdekken we nieuwe, inspirerende perspectieven. Bij ons worden cijfers omgezet in tastbare stappen op het gebied van financiën en belastingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een kennismaking!

Jaarrekening
Het opstellen van jaarrekeningen en het
verkennen van alle toekomstige kansen.

Administratie
Administratieve hulp nodig? Wij regelen het, van
accountancy en boekhouding tot omzetbelasting.

Fiscaal advies
Is jouw huidige bedrijfsstructuur nog wel passend, en welke fiscale voordelen zijn er te behalen? Vooral wanneer je bedrijf evolueert, zoals bij groei, is het slim om snel te onderzoeken welke stappen verstandig zijn. Wij bieden persoonlijke, op maat gemaakte begeleiding die precies past bij jouw visie als ondernemer.

Jouw administratie in Beuningen?

Casbook voor effectieve administratieverzorging.

Beheer je je administratie zelf met een boekhoudpakket, of geef je er de voorkeur aan dat wij alles voor je regelen? Beide opties zijn mogelijk. Indien je ervoor kiest om zelf je administratie te verzorgen, staan wij voor je klaar om je te helpen bij het begrijpen van deze cijfers. Aangezien wij bekend zijn met bijna elk boekhoudpakket, helpen we je ook begeleiden tot het efficiënter inrichten van jouw boekhoudpakket.

Boekhoudpakket
Administratie inrichten

Omzetbelasting
Fiscale aangifte

Casbook’s klanten
aan het woord

“Onze groeiende organisatie had behoefte aan een goede ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, boekhouding en advies bij alle vragen over het uitrollen van een nieuwe structuur.

Deze vonden we al heel veel jaren geleden bij René Minkhorst waarbij later Caspar Oonk is aangeschoven. Inmiddels verzorgen zij al 15 jaar al onze jaarrekeningen en voorzien zij ons van goed en gedegen advies.

De persoonlijke benadering spreekt ons zeer aan evenals de enorme toegankelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers op het kantoor van CasBook.“

John van Hout
Co-founder Elonisas Group B.V.

“Wij zijn met Caspar van Casbook al langer in contact en het viel ons al op hoe klantgericht hij met zijn klanten om gaat. Geen nonsens maar gewoon duidelijk, helder en vakkundig. Dat heeft gemaakt waarom wij nu ook voor Caspar en zijn Casbook hebben gekozen om samen met hem de toekomst in te gaan. Dit geeft vertrouwen wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.

Caspar heeft direct aan het begin van onze samenwerking concrete praktische voorstellen gedaan waar we echt iets aan hebben. deze voorstellen zijn juist ook toekomst gericht. Daarbij laat hij zien wat de toegevoegde waarde is. Niet het verwerken van “bonnetjes” maar duidelijk meedenken over de toekomst zodat onze onderneming op de meest juiste manier begeleid wordt en wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

Caspar ontzorgt volledig en daar kunnen een hele boel accountants nog een voorbeeld aan nemen.”

Pieter van der Venne
RisicoInzicht BV

“Casbook is voor Witgoedpartner meer dan een accountantskantoor. Door de actieve houding en de interesse in ons bedrijf zijn ze ook met regelmaat kritische maar juist hierdoor maken wij de betere keuzes en ervaar je de toegevoegde waarde op administratief en fiscaal advies.

Door deze samenwerking hebben we de afgelopen jaren stappen kunnen maken en kunnen wij dagelijks doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Wij zijn trots op ons goed lopende bedrijf maar realiseren ons ook dat we de aankomende jaren ook nog wel wat zaken hebben om over na te denken, dit om het bedrijf verder uit te bouwen en future proof te maken. Hier zal Casbook een belangrijke adviserende rol gaan innemen zodat alles in de toekomst voor het bedrijf en het personeel nog beter geregeld is.”

Bas Rijcken
De Witgoedpartner

Caspar van Casbook

Caspar Oonk

Hey! Mijn naam is Caspar Oonk. Eigenaar van Casbook. Sinds 2007 werkzaam binnen de accountancy. Na diverse jaren werkzaam te zijn bij grotere kantoren heb ik na 10 jaar de overstap gemaakt naar een kleinschalig kantoor. Meer klantencontact, diversiteit en uitdaging zorgen ervoor dat we alle ins and outs van een klant weten en je op ons kantoor geen nummer bent. Altijd een vast aanspreekpunt wordt als zeer prettig ervaren door onze klanten. Tevens hopen wij met een extra stukje coaching / advies onze meerwaarde te tonen.

Connect gerust op LinkedIN.

55

Coachingstrajecten

4200+

Jaarrekeningen opgesteld

Vragen en antwoorden

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Casbook. Als jouw vraag hier niet bij staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Hoe werkt een overstapservice?

Wij maken graag kennis met jou en zorgen dat de overstap voor jou zonder kosten verloopt. We nemen je alle zorgen uit handen als het gaat om het communiceren met jouw huidige adviseur.

Fiscaal voordelige bedrijfsstructuur?

Wat is voor mijn situatie de optimale bedrijfsstructuur: een eenmanszaak, een VOF of misschien een BV? Welke optie biedt de beste belastingvoordelen en risicobeheersing? Laat ons je assisteren bij het maken van de juiste keuze.

Hanteren jullie een vast tarief?

In de meeste gevallen werken we met een vaste prijs voor onze periodieke taken. We bieden ook de optie om op basis van gewerkte uren tegen een afgesproken tarief te factureren. Alles wordt in overleg en samenwerking met jou besproken en afgestemd.

Betaal ik te veel belasting?

Veel belastingvoordelen worden soms over het hoofd gezien als je zelf verantwoordelijk bent voor het doen van belastingaangiften. We kijken er graag samen met jou naar, en het is altijd mogelijk om een second opinion bij ons aan te vragen.

Leveren jullie ook aan ZZP-ers?

Natuurlijk bieden wij ook diensten aan zelfstandige ondernemers (ZZP’ers)! Ons bestaande klantenbestand omvat een diverse groep ZZP’ers, waarvan velen zijn uitgegroeid tot bedrijven met personeel.

Hoeveel kost een jaarrekening?

De kosten voor een jaarrekening variëren op basis van verschillende factoren, het is met name afhankelijk van de bedrijfsvorm en of er een samenstellingsverklaring nodig is voor externe partijen zoals de bank of eigenaren. Hoe meer voorbereidend werk je als klant zelf verricht in het proces, hoe lager de kosten zullen zijn. Wij streven ernaar om een redelijke prijs te hanteren binnen deze markt.

Hulp nodig bij jouw administratie?