Wij zijn
Casbook

Sinds 2012

Wie is Casbook?

We zijn een open en informeel kantoor voor klanten in het MKB-segment. Ons kantoor is gevestigd in Beuningen, onder de rook van Nijmegen. Wij bedienen met name MKB-klanten die gevestigd zijn in de regio Nijmegen – Maas & Waal – Arnhem. Ons klantenpakket is zeer breed en divers. MKB-bedrijven met meer dan 50 personeelsleden behoren tot onze klantenkring voor het samenstellen van hun jaarcijfers en het verzorgen van hun fiscale advieswerk. Tevens verzorgen wij bijvoorbeeld voor lokale ZZP’ers in de bouw de administratie, fiscale jaarstukken en belastingaangiften. Ook particuliere klanten kunnen voor hun aangiften inkomstenbelasting bij ons terecht.

Opdrachtgevers

Waarom je kiest
voor Casbook!

CasBook is een vooruitstrevend kantoor. Bij ons heb je korte lijnen, met 1 vast aanspreekpunt. Iedereen op kantoor weet de ins and outs van een klant en bij ons voel je je geen nummer. Wij hebben kennis van (bijna) alle branches binnen het MKB. Door een persoonlijke band met onze klant op te bouwen weten wij ook dat stapje extra te zetten. Strategisch maatwerk is de oplossing bij elke klant. Hier onderscheiden wij ons van de grotere kantoren (naast een scherpere prijsstelling uiteraard)

Korte lijnen
Één vast aanspreekpunt

Strategie
Scherpere prijsstelling

Werken bij Casbook

Medewerkers gezocht

Bij Casbook zit je niet gebonden aan strakke en gekaderde lijntjes. Iedereen is bij ons gelijkwaardig en we kennen geen rangen of standen. Tevens ben je bij ons volledig vrij om jezelf te ontwikkelen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Alles is in overleg mogelijk. Het belangrijkste is dat je communicatie met klanten leuk vindt en een nieuwsgierig karakter hebt. Alle collega’s hebben de mogelijkheid om te kiezen voor een opleiding naar keuze. Als je eens een dagje (vrijblijvend) mee wilt lopen ben je ook bij ons welkom, de koffie / thee staat klaar!

“Sinds 2021 ben ik bij Casbook werkzaam als relatiebeheerder. Casbook ervaar ik als een informeel, gezellig en behulpzaam bedrijf”

Frank Dobbelsteen

Relatiebeheerder bij Casbook

Wil je werken bij Casbook?

Wil je meer van ons weten? Kijk dan op onze werken bij Casbook website. Daar hebben we op het moment 1 bijzonder leuke vacature open staan.