Onze slimme diensten

Van onze slimme boekhouders!

Onze slimme diensten bieden u de expertise en ondersteuning die u nodig heeft om uw financiële administratie soepel en efficiënt te laten lopen. Bekijk hier onder snel waar wij je allemaal bij kunnen helpen!

Jaarrekening

Naast het samenstellen van de jaarrekening, helpen wij je nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Lees snel meer!

Administratie

Van administratie en BTW-aangiften tot het implementeren van een efficiënt boekhoudpakket, wij staan voor je klaar!

Fiscaal advies

Wij geven ook fiscaal advies. Onze ervaren fiscalisten helpen je graag. Bekijk snel onze pagina over ons 
fiscale advies!

Waarom je kiest
voor Casbook!

Casbook is een innovatief kantoor waar de nadruk ligt op korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt. Bij ons staat iedereen op kantoor goed op de hoogte van de specifieke behoeften van elke klant, zodat je bij ons zeker geen nummer bent. Wij beschikken over uitgebreide kennis van (bijna) alle branches binnen het MKB. Door het opbouwen van een persoonlijke band met onze klanten, zijn we in staat dat extra stapje te zetten. Onze aanpak is gericht op strategisch maatwerk, waarmee we ons onderscheiden van grotere kantoren, naast natuurlijk een scherpere prijsstelling.

Korte lijnen
Één vast aanspreekpunt

Strategie
Scherpere prijsstelling

Een vrijblijvende kennismaking?

Casbook’s klanten
aan het woord

Herbert Megens-Kreté
Myler Media

Onze groeiende organisatie had behoefte aan een goede ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, boekhouding en advies bij alle vragen over het uitrollen van een nieuwe structuur.

Deze vonden we al heel veel jaren geleden bij René Minkhorst waarbij later Caspar Oonk is aangeschoven. Inmiddels verzorgen zij al 15 jaar al onze jaarrekeningen en voorzien zij ons van goed en gedegen advies.

De persoonlijke benadering spreekt ons zeer aan evenals de enorme toegankelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers op het kantoor van CasBook.

John van Hout
Co-founder Elonisas Group B.V.

“Wij zijn met Caspar van Casbook al langer in contact en het viel ons al op hoe klantgericht hij met zijn klanten om gaat. Geen nonsens maar gewoon duidelijk, helder en vakkundig. Dat heeft gemaakt waarom wij nu ook voor Caspar en zijn Casbook hebben gekozen om samen met hem de toekomst in te gaan. Dit geeft vertrouwen wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.

Caspar heeft direct aan het begin van onze samenwerking concrete praktische voorstellen gedaan waar we echt iets aan hebben. deze voorstellen zijn  juist ook toekomst gericht. Daarbij laat hij zien wat de toegevoegde waarde is. Niet het verwerken van “bonnetjes” maar duidelijk meedenken over de toekomst zodat onze onderneming op de meest juiste manier begeleid wordt en wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

Caspar ontzorgt volledig en daar kunnen een hele boel accountants nog een voorbeeld aan nemen.”

Pieter van der Venne
Assurantie+ Huys

“Casbook is voor Witgoedpartner meer dan een accountantskantoor. Door de actieve houding en de interesse in ons bedrijf zijn ze ook met regelmaat kritische maar juist hierdoor maken wij de betere keuzes en ervaar je de toegevoegde waarde op administratief en fiscaal advies.

Door deze samenwerking hebben we de afgelopen jaren stappen kunnen maken en kunnen wij dagelijks doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.

Wij zijn trots op ons goed lopende bedrijf maar realiseren ons ook dat we de aankomende jaren ook nog wel wat zaken hebben om over na te denken, dit om het bedrijf verder uit te bouwen en future proof te maken. Hier zal Casbook een belangrijke adviserende rol gaan innemen zodat alles in de toekomst voor het bedrijf en het personeel nog beter geregeld is.”

Bas Rijcken
De Witgoedpartner

Vragen en antwoorden

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Casbook. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als jouw specifieke vraag hier niet wordt beantwoord.

Overstapservice? Hoe werkt dat?

Wij maken graag kennis met u en zorgen ervoor dat de overstap naar onze diensten vrijblijvend en kosteloos verloopt. We nemen de verantwoordelijkheid voor het contact met uw huidige adviseur, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Een fiscaal voordelige bedrijfsstructuur?

Wij helpen je kiezen tussen een eenmanszaak, VOF of BV, afhankelijk van jouw situatie en doelen. Belastingtechnisch gezien biedt een BV voordelen bij hogere winsten vanwege lagere vennootschapsbelasting tarieven. Voor persoonlijk advies, kunt u contact met ons opnemen.

Rekenen jullie een vaste prijs?

Wij hanteren een transparante benadering met vaste prijzen voor onze diensten, maar bieden ook flexibiliteit met de mogelijkheid om op basis van uren maal tarief te werken. Alles wordt in overleg en samenspraak met jou bepaald.

Betaal ik te veel belasting?

Wellicht betaal je momenteel te veel belasting. Graag bekijken we dit samen met jou; een second opinion is altijd mogelijk bij ons.

Leveren jullie ook aan ZZP-ers?

Natuurlijk bieden wij diensten aan ZZP’ers. Ons huidige klantenbestand omvat ook ZZP’ers, waarvan velen zijn doorgegroeid naar bedrijven met personeel.

Wat kost een jaarrekening?

De kosten van een jaarrekening variëren afhankelijk van factoren zoals de bedrijfsvorm en de behoefte aan een samenstellingsverklaring voor externe gebruikers (zoals de bank of eigenaren). Zelf aangeleverde voorbereidingen door de klant kunnen leiden tot lagere kosten. Wij hanteren naar onze mening een redelijke prijs in de markt.

Meer weten?