Onze slimme werkwijze

Stap 01

Kennismaking

Graag maken wij kennis met jou, uiteraard vrijblijvend! Wat drijft jou als ondernemer en waarbij kunnen we jou mogelijk ontzorgen? Samen met jou kijken we waar jij financiële rust van krijgt. Lekker met ondernemen bezig zijn en met een goed gevoel gaan slapen, dat wil iedereen toch?

Stap 02

Helder inzicht

Samen met jou komen we tot heldere inzichten. Bij voorkeur tussentijds, dus iedere maand of kwartaal, om nog tijdig sturing te kunnen geven. Met een online overzicht en dashboard vanuit jouw cijfers komen we tot verrassende inzichten. Graag verrassen we jou. Uiteraard ook voor mogelijke belastingvoordelen die er nu reeds te behalen zijn.

Stap 03

Snelle inrichting

Een snelle en zorgeloze inrichting is hetgeen jij wil als ondernemer. Volledig ontzorgd worden bij de inrichting van de administratie of het boekhoudpakket en het indienen van de belastingaangiften en jaarstukken. Wij zorgen samen met jou dat dit snel geregeld wordt. Volledige ontzorging die rust geeft!

Omzetbelasting
Fiscale aangifte

Boekhoudpakket
Inrichten administratie

Stap 04

Overzicht & stats

Vanuit het boekhoudpakket en de administratie kunnen veel overzichten worden verkregen. Wij maken ze begrijpelijk voor jou. Jij krijgt meer grip op je cijfers en kan hierdoor beter sturing geven aan jouw onderneming. Je beschikt over een online overzicht / dasboard die altijd overal beschikbaar is. Real-time inzicht.

Stap 05

Klaar is Case

Gedurende het jaar verzorgen wij de administratie, jaarrekening, belastingaangiften en fiscale advisering. Je bent klaar voor de volgende groeifase van je onderneming en vragen die hierbij behoren als ondernemer. Wij coachen je graag bij het krijgen van meer inzicht, maar vooral het krijgen van financiële rust!

Dit is wat je krijgt:

Uitgebreide financiele coaching

Automatiseer tijdrovende handelingen

Rapportages en overzichten

Zit je met vragen over jouw administratie? Geen probleem! Laten we samen tot nieuwe en verrassende inzichten komen en cijfers vertalen naar concrete acties op financieel en fiscaal gebied. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.